Nota legal

Us del lloc web

En cap cas Capo Galera S.r.l. serà responsable per danys de qualsevol classe causats directament o indirectament del lloc www.capogalera.com, incapacitat o impossibilitat d'accedir i utilitzar el lloc al voltant de la informació que conté.
Capo Galera S.r.l. posarà la informació actualitzada del lloc web, però no garanteix la seva integritat o exactitud.

L'accés a llocs externs connectats

Capo Galera S.r.l. no té la responsabilitat dels llocs es pot accedir a través d'enllaços dins del seu lloc com un servei als usuaris. El fet que Capo Galera S.r.l. proporcioni qualsevol enllaç no implica que d 'aquests llocs, la qualitat, contingut i gràfics Capo Galera S.r.l. declina tota responsabilitat. D'altra banda, Capo Galera S.r.l. no garanteix que el programari en aquests llocs i per tant no pot garantir la qualitat, seguretat i compatibilitat amb els sistemes en ús.

Drets d'autor

Tots els continguts, textos, gràfics, arxius, taules, imatges i informació continguda en aquest lloc estan protegits per les lleis sobre drets d'autor, les patents i les relacionades amb la propietat intellectual. Tots els productes i empreses esmentats en aquest lloc són marques registrades dels seus respectius propietaris i poden estar protegits per patents i / o drets d'autor concedits o registrats per les autoritats.
Es poden descarregar o utilitzar per a ús personal i no per a propòsits comercials i per tant, encara que no explícitament, en part, ser copiat, modificat o revenut amb fins de lucre o per a qualsevol altre propòsit.

Descàrregues

Els objectes poden aparèixer en aquest lloc per descarregar (download), com documents, mediaclip, imatges, etc, estan a disposició dels usuaris dels serveis oferts per Capo Galera S.r.l.
Capo Galera S.r.l. no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut dels documents és l'operació dels programes. Què es pot descarregar d'aquest lloc web poden estar protegits per drets d'autor, drets d'ús i / o còpia de seus amos, per la qual Capo Galera S.r.l. suggereix que verifiqui la llicència o drets d'autor les regles imposades pels seus respectius productors i / o distribuïdors i està expressament alliberat de tota responsabilitat.

Capo Galera S.r.l. es reserva el dret de modificar els continguts del lloc i avisos legals en qualsevol moment i sense previ avís..